Saturday, August 14, 2010

Cari Calon Suami

Saturday, August 14, 2010


14 Agustus 2010 12:47 | dibaca 137 kali

Saya wanita, single, 35th.. D3-Secretary, kerja di swasta, muslim, down to earth person, seneng travelling, hobby masak, dan humoris..
Mendambakan calon suami.. usia 33-40th, status jelas, pny pekerjaan & penghasilan tetap, iman islam, dan saya lebih menyukai type pria yang lebih tinggi dari saya.. last, ready to married soonest.Email saya: Ulil74@yahoo.com atau hubungi di 0812-9933353

credited to: http://www.iklanbarispro.com/iklan/cari-calon-suami-2.html


pergh gile kentang hahaha mia mmg la ade niat nk wat iklan...tp ckp je la kan hahahaha xde brani pon hahaha skali tgk pergh...dasyat tu hehehe siap perkataan "mendambakan" hehe ape2 mia salute sbb brani gak dia wat cam gni hehe xpe mia mude ag kot...mode pon still searching hahaha(gelak smbil geleng2 pala hehehe)

ni ha ade owg cr calon hahaha kne fasih english tu hahaa nnt kat umah kne talk2 london gtu hehe then mesti berpelajaran huhuhu ni ha sape dh abih degree leh la apply je...bakal suami doctor huhhuhu doctor ape...doctor owg ka...doctor beruang ka...doctor mental ka hehehe (smbil geleng2 pala) hehe

tp x lupe gak...malaysia pon ade gak web cam cr jodoh ni like my jodoh :

Portal Mencari Jodoh Untuk Muslimin & Muslimat
di Malaysia, Singapura, Brunei & Indonesia
Semenjak tahun 2002

eh asal mia wat entry ni ek hahaha ntah la tetibe terlintas hahaha then ade sedikit tazkirah yg mia ade bace...bgus la gak...so renung2 kan (>_*)

Jika niat asal nak cari pakwe

Maka sekadar pakwe kamu akan miliki. Jangan salahkan dia jika anda putus, ditolak mahupun dipermainkan.

Jika niat asal nak mencari laki

Maka sekadar laki yang akan kamu miliki. Jangan salahkan dia jika kamu tidak dibimbing, tidak di amanahkan dan tidak layak berada di sisinya.

Jika niat asal nak mencari suami

Maka sebaik-baik lelaki kamu akan miliki iaitu suami. Jangan salahkan dia jika dia memadukan mu, tidak mampu memenuhi nafkah yang kamu ingini, tidak memahami dirimu, tidak sempurna tanpa mu.

Kerna mereka dijadikan untuk dirimu.

credited to bro framestone





3 comments:

yujiashmal said...

hahaha...gelak guling2 ak..huhuhu^^

miHaH said...

hehehe ko guling
aku baek ckit geleng3 ja hahaha
ko jgn wat cam gni k hahahha

DEWI said...

buat temen2 yang mau cari pasangan hidupnya, coba aja disini
http://www.ayonikah.com/?mitra=bisnishalal
ribuan pencari pasangan ada disini.

Post a Comment